Interim Management

Als interim manager neem ik mijn jarenlange ervaring binnen diverse bedrijfsonderdelen van de zorg met mij mee. Binnen alle lagen van deze organisaties ben ik werkzaam geweest. Van afdelingshoofd tot directeur/bestuurder. Hierdoor begrijp ik des te meer wat er speelt binnen een team, een afdeling, een lokatie of een organisatie. Doordat ik de taal van de zorgmedewerker spreek, ben ik snel instaat om op basis van de opdracht een plan van aanpak te schrijven, met daarin helder geformuleerde doelen, acties en deadlines. 

Door mijn enthousiasme, mensenkennis en brede ervaring ben ik in staat om de medewerkers in hun kracht te zetten en te motiveren om het maximale uit hen te halen.

Nabijheid, betrokkenheid, humor, respect en gericht op samenwerking zijn waarden die belangrijk zijn in mijn werk. Iedereen is uniek en heeft kwaliteiten.

Ik ben o.a. inzetbaar voor complexe vraagstukken, zoals cultuurveranderingen, reorganisaties, begeleiden en ondersteunen van fusies. 

U kunt mij inzetten op domein-, directie-, of bestuurders niveau. 

 

 

 

 

Zoekt u een ervaren professional, met veel ervaring in veranderprocessen, op lokatie- of organisatieniveau dan vindt u in mij de juiste interim manager.